Lajme

Zëvendësministri Arifaj bashkë me të rinjtë vizitojnë parkun ITP në Prizren

Prishtinë, 22/08/2023

Në kuadër të Muajit të Rinisë, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka organizuar një vizitë në Parkun e Inovacionit dhe Teknologjisë, në Prizren.

♻️Takimi pati për qëllim njoftimin e të rinjve me bizneset e reja në ITP, mundësitë që ofron ky park përmes bizneseve dhe qendrave edukative e trajnuese e poashtu shkëmbimin e ideve inovative.

✅Zëvëndësministri Mentor Arifaj, ju uroi mirëseardhje të rinjve duke thënë se Qeveria e Republikës së Kosovës, ka mbështetur dhe do të vazhdojë të mbështesë përmes mekanizmave dhe projekteve të ndryshme rininë e të cilët janë potencial i jashtëzakonshëm dhe krenari e vendit tonë.

#TakimiitëRinjve #ITPPrizren #MinistriaeIndustrisëNdërmarrësisëdheTregtisë #KIESA